ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Γενικό Service

H τήρηση του χρονοδιαγράμματος Service με βάση τα χιλιόμετρα ή τον χρόνο που περνάει είναι από τους βασικότερους παράγοντες για τη σωστή λειτουργία του οχήματος. Στο συνεργείο μας δεν αντιμετωπίζουμε τη διαδικασία του Service ως ρουτίνα, αντιθέτως εκτελούμε όλες τις εργασίες με λεπτομέρεια και φροντίζουμε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα στο άμεσο μέλλον. Τέλος, χρησιμοποιούμε τα πιο αξιόπιστα ανταλλακτικά της αγοράς για επιπλέον σιγουριά στο αποτέλεσμα!

Εργασίες που εκτελούνται κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου Service:

 • Έλεγχος εμπρόσθιου συστήματος κ συστήματος διεύθυνσης.
 • Έλεγχος φρένων.
 • Αλλαγή λαδιών και όλων τον φίλτρων (αέρα, λαδιού, βενζίνης / πετρελαίου, καμπίνας).
 • Μπουζί για βενζινοκινητήρες αν χρειάζεται.
 • Έλεγχος βάσεων κινητήρα-σασμάν.
 • Έλεγχος ή αντικατάσταση παραφλού, υγρών φρενών κ βαλβολίνες κιβώτιου ταχυτήτων.
 • Έλεγχος ελαστικών.
 • Έλεγχος μπαταρίας.
 • Service a/c-πλήρωση freon (κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη).
 • Απολύμανση αεραγωγών.
 • Έλεγχος η αντικατάσταση εξωτερικών ιμάντων.

Διάγνωση

Η αρχή για την ολοκληρωμένη καταπολέμηση ενός προβλήματος είναι η σωστή διάγνωση. Μεθοδικά, χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα και αξιόπιστα εργαλεία της αγοράς και σε συνδυασμό με την εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε τη διαδικασία διάγνωσης με τέτοιο τρόπο που σύντομα θα φτάσουμε στην επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει στο όχημά σας.

Επισκευή κινητήρα

Πρόβλημα στον κινητήρα.. τις περισσότερες φορές είναι μία τρομακτική κατάσταση για τους ιδιοκτήτες των οχημάτων, εμείς εγγυόμαστε ότι θα αντιμετωπίσουμε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο το όποιο πρόβλημα και θα επιστρέψουμε στα χέρια σας το όχημά σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Καθαρισμός Μπεκ

Θα θέλατε ο κινητήρας σας να λειτουργεί καλύτερα; Να έχει καλύτερη απόδοση και λιγότερη κατανάλωση; Όλα τα παραπάνω, μπορούν να συμβούν αν τα μπεκ σας είναι σε καλή κατάσταση γι’ αυτό και ο καθαρισμός τους είναι μία διαδικασία που πρέπει να εκτελείται στο όχημά σας όταν παρατηρήσετε κάποια «συμπτώματα».

Ηλεκτρολογικά

Δεν είναι μόνο τα μηχανικά μέρη που χρειάζονται τη φροντίδα του συνεργείου, καθώς και τα ηλεκτρολογικά μπορούν να εμφανίσουν ανά πάσα στιγμή κάποιο πρόβλημα ιδιαίτερα στα οχήματα κάποιας ηλικίας. Στο συνεργείο μας καθημερινά αντιμετωπίζουμε προβλήματα τέτοιας φύσης και είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις!

Φρένα

Η ασφάλεια κατά τη διάρκεια της οδήγησης οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στη σωστή λειτουργία των συστημάτων φρεναρίσματος. Στο συνεργείο μας εκτελούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους και προχωράμε σε οποιαδήποτε αναγκαία επισκευή ή αντικατάσταση έτσι ώστε να οδηγείτε συνεχώς ασφαλείς.

Service A/C

Συντήρηση του συστήματος κλιματισμού ή έλεγχος της λειτουργίας του δε πρέπει να γίνεται μόνο πριν τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν θέλετε το σύστημά σας να δουλεύει σωστά όλο το χρόνο, θα πρέπει να το ελέγχετε με την πρώτη ευκαιρία και να εκτελούνται οι απαιτούμενες εργασίες συντήρησής του. Στο συνεργείο μας διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα εργαλεία που χρειάζονται καθώς και την απαραίτητη τεχνογνωσία για τη σωστή λειτουργία του A/C σας!

Αναρτήσεις

Ελάτε στο συνεργείο μας να εκτελέσουμε έναν πλήρη έλεγχο στις αναρτήσεις σας και να προβούμε σε ότι ενέργεια χρειάζεται. Χάρη στη σωστή λειτουργία του συστήματος ανάρτησης το όχημα σας θα έχει καλύτερη οδηγική συμπεριφορά και μεγαλύτερη ασφάλεια!

Αλλαγή ελαστικών

Αν ήρθα η ώρα να αντικαταστήσετε τα ελαστικά σας, ελάτε να επιλέξουμε μαζί τα πιο αξιόπιστα και αποδοτικά για το αυτοκίνητό σας και η αντικατάσταση θα γίνει το συντομότερο δυνατό!

Ευθυγράμμιση / Ζυγοστάθμιση

Μέσω της ευθυγράμμισης του οχήματός σας εξασφαλίζεται η σταθερή του πορεία στο δρόμο, λιγότερες φθορές στα ελαστικά και μεγαλύτερη ασφάλεια. Μέσω του απαραίτητου εξοπλισμού, στο συνεργείο μας εκτελούμε αποτελεσματικά πλήρη ευθυγράμμιση αλλά και ζυγοστάθμιση στο όχημά σας για την ίση κατανομή βάρους σε κάθε τροχό πράγμα που αποτρέπει τυχόν κραδασμούς όσο αυτοί περιστρέφονται.

ΚΤΕΟ

Πριν περάσετε το αυτοκίνητό σας KTEO ελάτε να πραγματοποιήσουμε έναν προέλεγχο για να βεβαιωθείτε ότι δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα κατά τη διαδικασία, και φυσικά να διορθώσουμε ότι χρειαστεί.

Μετατροπές

Είσαι λάτρης της ταχύτητας και των βελτιώσεων του αυτοκινήτου; Σε περιμένουμε, να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη κίνηση που θα σε κάνει να ερωτευτείς ακόμη περισσότερο το όχημά σου. Έχοντας εκτελέσει δεκάδες μετατροπές και βελτιώσεις όλα αυτά τα χρόνια, σίγουρα έχουμε κάτι να σου προτείνουμε…

Καθαρισμός φαναριών

Το θάμπωμα των φαναριών είναι συνηθισμένο φαινόμενο στα αυτοκίνητα μεγάλης ηλικίας. Έχουμε τη λύση καθώς με την πλέον αποτελεσματική μέθοδο επιτυγχάνουμε πλήρες ξεθάμπωμα των φαναριών σας εξασφαλίζοντας 100% φωτεινότητα και καλαίσθητο αποτέλεσμα!